TTSO Avrupa standarlarında

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası akreditasyon denetimini başarıyla geçerek Avrupa Standartlarında tam hizmet veren odalar seviyesinde olduğu onaylandı.   AKREDİTASYON DENETİMİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Oda Sistemlerinin iş dünyas

TTSO Avrupa standarlarında
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası akreditasyon denetimini başarıyla geçerek Avrupa Standartlarında tam hizmet veren odalar seviyesinde olduğu onaylandı.
 
AKREDİTASYON DENETİMİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Oda Sistemlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi kapsamında; Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Akreditasyon Denetimi gerçekleştirildi.
 
Türk Loydu Vakfı Temsilcisi İlker Gür, tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) Avrupa Standartlarında hizmet veren (Tam) Seviyesinde Oda olduğu belgelendi.
 
BAŞKAN M. SUAT HACISALİHOĞLU ÖRNEK BİR KURUM OLMAYI HEDEFLİYORUZ
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ilimizin ekonomik, sanayi ve ticari potansiyelleri hakkında verdiği bilgilerin ardından gerçekleştirdiği konuşmasında "Üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm personelimizle birlikte elbirliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitim, organizasyon ve seminerler düzenleyerek üyelerimizin mesleki faaliyetlerinin güçlendirilmesine zemin hazırlıyoruz. Yürüttüğümüz projelerle ilimizin gelişimine ve işletmelerimizin kurumsallaşmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Akreditasyon sistemi sayesinde de çalışmalarımızı programlı bir şekilde gerçekleştirme fırsatımız doğdu. Akredite olduktan sonra daha büyük sorumlulukları yüklendiğimizi ve hizmet kalitemizi daha arttırmamız gerektiği bilincini taşıyoruz. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sadece ücret karşılığı belge veren oda anlayışından uzaklaşıp üyelerimiz ile sağlam ilişkiler kurmayı, içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluk sahibi ve kurumsallaşmış yapısıyla örnek bir kurum olmayı hedefliyoruz” dedi.
 
BAŞARILI BİR ODA
Kapanış toplantısında denetimle ilgili açıklamada bulunan Türk Loydu Vakfı Temsilcisi İlker Gür; "Bugün gerçekleştirdiğimiz denetimde TTSO'nun iyi uygulamalarını, başarılarını, güler yüzlü ve dinamik bir personele sahip olduğunu gördük. Akreditasyon denetiminde Avrupa Standartlarında hizmet veren  (Tam) sınıfında oda olduğunuzu ve bu durumun tescillenmesi için çalışmaların yapılmasını raporumuzda ileteceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler