TSFAD’dan efsanelere ziyaret

TSFAD Trabzonspor'un efsane isimleri Özkan Sümer Özyazıcı ve Özkan Sümer'i ziyaret etti.

TSFAD’dan efsanelere ziyaret

Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği (TSFAD) Başkanı Fatih Tekke, Başkan Vekili Nurettin Balaban ve yönetim kurulu üyesi Muzaffer Bilazer, Trabzon futbolunun efsane isimleri Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer'i ziyaret etti. 

Son derece samimi bir ortamda geçen ziyarette Özyazıcı ve Sümer, tarihi zaferlere imza attıkları günlerindeki anıları, tecrübeleri ve ‘başarı’ kurallarını anlattı.

TRABZONSPOR DENİLDİĞİNDE!

“Bu iki büyük insan 10 yılda, yüzlerce yıl sürecek tohumlar ektiler bu şehre .. Bizler de bu emeğin, aklın bir parçasıyız” diyen Başkan Tekke, şunları söyledi: “Taktir edilmesi gerekir ki Trabzonspor dendiğinde; Trabzonspor’umuza 4 lig şampiyonluğu ve 17 kupa kazandırmış Ahmet Suat Özyazıcı ile bordo-mavili kulübümüzde futbolculuk, teknik direktörlük ve başkanlık yapma onuruna ulaşmış,  2 lig şampiyonluğu ve bir çok kupa kazandırmış Özkan Sümer hocamız ilk akla gelen isimlerdir.”



AHDE VEFA

Başkan Fatih Tekke, ziyaretle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Hayatlarını Trabzonspor’a adayan, başarılarıyla her zaman bize büyük gururlar yaşatan ve en önemlisi karakterleri ve bilgileri ile en büyük değer olan bu iki önemli hocamızı ziyaret ederek ahde vefa görevimizi yerine getirmek istedik. Bu ziyarette yine Sayın Özyazıcı ve Sayın Sümer’in engin fikirlerinden faydalandık. Bu vesile ile yeni kurduğumuz derneğimizi de anlatma fırsatı bulduk.”

HİÇBİR FAYDASI YOK

Fatih Tekke, Trabzonspor’da son dönemde gerek A takım, gerekse de alt yapıda Trabzonlu antrenörlere görev verilmemesi ile ilgili olarak da, “Bu şehirde Trabzonspor kültürüne uygun yetkin bir çok futbol adamı vardır, bu görev için dışarılarda, Trabzonspor'un geçmişinde olmayan ve geleceğinde de olamayacak olan futbol adamlarını aramanın ne kente ne de Trabzonspor'a hiç bir faydası yoktur” yorumunda bulundu.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber