TRT Trabzon Radyosu 48 yaşında

TRT Trabzon Radyosu, 48. yaşını kutladı.

TRT Trabzon Radyosu 48 yaşında

1 Aralık 1968 yılında yayına başlayan TRT Trabzon Radyosu, 48. yaşını kutladı.  

Kuruluş yıldönümü nedeniyle TRT Trabzon Müdürlüğü'nde kutlama töreni düzenlendi. Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, KTÜ Rektörü Prof.Dr. Süleyman Baykal, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hikmet Öksüz, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Trabzonspor’un eski futbolcularından İbrahim Yattara, TSYD Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın, TRT Trabzon Müdürü Sami Serdar Şişman, TRT Radyosu'nun Müdürü Erdoğan Topçu ile radyo çalışanları katıldılar.



Kuruluş yıldönümü nedeniyle TRT Trabzon Radyosu Stüdyosundan yapılan canlı yayına katılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, iyi bir radyo dinleyicisi olduğunu belirterek radyo ile ilgili düşünce ve anılarını paylaştı. 

Vali Yavuz, Trabzon’un performansının artması gerektiğine dikkat çekerek “Trabzon dediğimiz zaman bölge akla geliyorsa burada şu başarılı ve işi çok iyi bilen kadro ile yapacak çok iş var demektir. TRT yayınları en iyi olmalı. TRT en iyisini yapmalıdır.” dedi. 



TRT Müdürü Sami Serdar Şişman da tüm katılımcılara teşekkür ederek, bölgesel yayınların 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren iki saatten üç saate çıkarılacağını ayrıca TRT Türkü kanalının da yine 16.00 haberlerinin ardından saat: 17.00’ye kadar Trabzon’dan devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından kuruluş yıldönümü nedeniyle özel olarak hazırlanan pastayı Vali Yücel Yavuz ve TRT çalışanları birlikte kestiler. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler