Trabzon'un su sorununu bırakmayacağız...

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, Beşikdüzü ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek TİSKİ tarafından ilçede sürdürülen çalışmalar ile mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon so

Trabzon'un su sorununu bırakmayacağız...
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, Beşikdüzü ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek TİSKİ tarafından ilçede sürdürülen çalışmalar ile mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını masaya yatırdı.

Farabi Sağlık Meslek Lisesi binasından gerçekleştirilen toplantıda Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu, Beşikdüzü Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Arıkan, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları hazır bulundu. Söz konusu toplantıda mahalle muhtarlarından mahallelerinin sorun ve taleplerini tek tek dinleyerek not alan Genel Müdür Köksal, Beşikdüzü’nde son derece önemli içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları gerçekleştirmekte olduklarına değindi.

TİSKİ olarak Trabzon il genelindeki tüm altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak amacından olduklarını yineleyen Köksal muhtarlara yaptığı değerlendirmede, “Bizim çok ciddi hedeflerimiz var. Trabzon’umuzda yaz aylarında su sorunu yaşayan mahalle kalmamalı. Trabzon’umuzda altyapı sorunu kalmamalı. İşimizin öneminin bilincindeyiz. Trabzon’un tüm ilçelerinde olduğu gibi Beşikdüzü’nde de son derece önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu yatırımların en önemli şahitleri sizlersiniz. TİSKİ, kuruluşundan buyana 26 ay gibi kısa bir sürede 185 milyon TL’lik yatırıma imza atmıştır. Bu dev yatırımlardan Beşikdüzü’müzde hakkı olan payı almıştır. Elbette bu çalışmalarla Trabzon’umuzun, Beşikdüzü’müzün sorunları ortadan kalkmamıştır. Zaten bunun için burada birlikteyiz. Burada hep birlikte, istişare ederek ilçemizde, mahallelerimizde gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızı karara bağlıyoruz. Muhtarlarımızın desteği her alanda olduğu gibi içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarında da bizler için büyük önem arz etmektedir. Hep birlikte icra edeceğimiz çalışmalarla Beşikdüzü mahallelerinin sorunlarını ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler