Trabzon'un Kış Turizmi alanına ihtiyacı var!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Eğitim, Dağcılık, Tenis ve Kayak İhtisas Kulübü Başkanı Zeynep Ayoğlu ve beraberindekileri makamında kabul etti.   Kabulde bir konuşma yapan Vali Öz, “Tenis, dağcılık, kayak gibi spor dalları geniş bir alanı kapsıyor

Trabzon'un Kış Turizmi alanına ihtiyacı var!
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Eğitim, Dağcılık, Tenis ve Kayak İhtisas Kulübü Başkanı Zeynep Ayoğlu ve beraberindekileri makamında kabul etti.
 
Kabulde bir konuşma yapan Vali Öz, “Tenis, dağcılık, kayak gibi spor dalları geniş bir alanı kapsıyor. Bu spor dallarının daha fazla yaygınlaşması ve eğitimi de önemlidir. Tenis alanında şanslı bir iliz. Dağcılık anlamında da yine bölge olarak şanslıyız. Ancak kayak konusunda biraz eksiklerimiz var. Kış turizm alanına ihtiyacımız var. Bununla ilgili mastır planı hazırlandı. Uzungöl bölgesinde çalışmalar devam ediyor. Kayak tesisi konusunda ve turizm bölgesi ilanıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Tenis, dağcılık ve kayak konularının özellikle gençlerimiz arasında yaygınlaşması önemlidir. Tenis konusunda il olarak mesafe aldık. Ulusal müsabakalarda gençler derece yapmaya başladı. Kulüpler bu işe sahip çıkıyor. Bu sporları ne kadar geniş kitlelere yayabilirsek o kadar daha turizmi renklendirmiş ve çeşitlendirmiş oluruz. Dağcılık ve kayak sporlarını turizmle birleştirip gelen ziyaretçilerimize alternatif sunmamız lazım. Bölgemizin güzelliklerini ve imkânlarını ziyaretçilerimize sunarsak, daha çok insanın gelmesini sağlamış oluruz” dedi.
 
Trabzon Eğitim, Dağcılık, Tenis ve Kayak İhtisas Kulübü Başkanı Zeynep Ayoğlu da, kulüp olarak yaptıkları etkinlikler hakkında Vali Öz’e bir dosya sundu.
 
dsc_8184.jpg
 
dsc_8188.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber