Trabzon'un kardeş şehir projesine sis engeli

Trabzon ile Saraybosna şehirleri arasında bugün imzalanması planlanan kardeş şehir protokolü için İstanbul'dan hareket edecek uçağın Bosna-Hersek'teki yoğun sis nedeniyle kalkamaması dolayısıyla kardeş şehir protokolü imza töreni ileri bir tarihe ertelend

Trabzon'un kardeş şehir projesine sis engeli

Trabzon ile Saraybosna şehirleri arasında bugün imzalanması planlanan kardeş şehir protokolü için İstanbul'dan hareket edecek uçağın Bosna-Hersek'teki yoğun sis nedeniyle kalkamaması dolayısıyla kardeş şehir protokolü imza töreni ileri bir tarihe ertelendi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Saraybosna Belediye Başkanı İvo Komsic'in imza koyacağı protokol töreni heyetinde Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon milletvekilleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta ve Ayşe Sula Köseoğlu da bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler