Trabzon'un bu ilçesine müjdeli haber geldi

Araklı'nın yıllardan beri beklenen projesi olan sanayi sitesinde beklenen gelişme gerçekleşti. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Yolgören mahallesi sınırları içerisinde TOKİ işbirliğiyle yapılacak olan toplam 60 dönüm arazideki 4 farklı büyüklükte 216 ad

Trabzon'un bu ilçesine müjdeli haber geldi

Araklı'nın yıllardan beri beklenen projesi olan sanayi sitesinde beklenen gelişme gerçekleşti.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Yolgören mahallesi sınırları içerisinde TOKİ işbirliğiyle yapılacak olan toplam 60 dönüm arazideki 4 farklı büyüklükte 216 adet işyerinin oluşacağını açıkladı ve önceliğin Araklı'da ev ve işyerleri altında bulunan sanayi esnafını müstakil bir sanayiye kavuşturmak olduğunu söyledi.

Müjdeli haberi veren Başkan Çebi 19 Nisan Salı günü Araklı Küçük Sanayi Sitesinin ihalesinin yapılacağını açıkladı.  Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi konuyla ilgili olarak şunları söyledi; ''Projenin hayata geçirilmesinde büyük emeği ve desteği olan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan'a, Başbakanımız Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu'na, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn.Süleyman Soylu'ya, Trabzon Milletvekillerimize, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Haydar Revi'ye, Araklı İlçe Başkanımız Sn. Şaban Bıyık'a, Araklı Belediyesi Meclis Üyelerimize ve bizlere sonsuz destek veren Araklılı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Araklımızda bulunan sanayici esnafımıza ve Araklımıza hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.'' diyerek duygularını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler