Trabzon'u sırtımızda taşıyacağız

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzon günleri İstanbul'da rüzgar gibi esmeye devam ediyor. Ortahisar belediyesi gecen yıl olduğu gibi bu yılda standı ile birlikte çok konuşulan yer oldu. Başkan Ahmet Metin Genç, Trabzonspor'un kongresi nedeniyle Feshane e

Trabzon'u sırtımızda taşıyacağız

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzon günleri İstanbul'da rüzgar gibi esmeye devam ediyor.

Ortahisar belediyesi gecen yıl olduğu gibi bu yılda standı ile birlikte çok konuşulan yer oldu. Başkan Ahmet Metin Genç, Trabzonspor'un kongresi nedeniyle Feshane etkinliklerinden erken döndü.

Kurmayları onun eksikliğini hissettirmeden çalışmalarını devam ettiriyor. Özel Kalem Hasan Selim, "Bu yılda burada güzel bir etkinlik içerisindeyiz. Trabzon'u her yönüyle tanıtıyoruz. İstanbul'da insanlarımız gurbet, sıla özlemi çekmekte. Bu özlemlerine bir nebzede olsa su serpiyoruz. Trabzon'u merak eden herkesin ayağına şehrimizi taşımayı hedefliyoruz ve bunu da yapıyoruz. kısacası Trabzon'u sırtımızdan indirmeden her yere taşıyacağız" dedi. 

dsc_2909.jpg

dsc_0480.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber