Trabzon'u dolandıracaklardı tutuklandılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da piyasaya sahte para sürmek isteyen Ardahanlı çeteye polis ekipleri geçit vermemişti. Akçaabat da yakalanan şahıslar, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesine (KOM) teslim edildi. Burada yapılan sorgu

Trabzon'u dolandıracaklardı tutuklandılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da piyasaya sahte para sürmek isteyen Ardahanlı çeteye polis ekipleri geçit vermemişti. Akçaabat da yakalanan şahıslar, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesine (KOM) teslim edildi. Burada yapılan sorgularının ardından Ç.M, U.Ç ve E.C.T sevk edildikleri mahkemece sahtecilikten tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 kafadar bir süre önce benzin istasyonunda sahte para ile alış veriş yapmak isterken yakayı ele vermişlerdi. Arabaları ve üzerlerinde yapılan aramalarda 33 adet sahte 100 TL ele geçirildi. 

1-744.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler