"Trabzonspor'a katkı altyapıyla olur"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzonspor'a geçmiş dönemlerde de mevcut hükümet döneminde de destekler verildiğini belirterek bütün proje çalışmalarında Trabzonspor'u o çalışmanın önemli bir yerine koyduklarını söyledi. AK Parti Trabzon İl Başk

"Trabzonspor'a katkı altyapıyla olur"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzonspor'a geçmiş dönemlerde de mevcut hükümet döneminde de destekler verildiğini belirterek bütün proje çalışmalarında Trabzonspor'u o çalışmanın önemli bir yerine koyduklarını söyledi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyerek 7 Haziran ve 30 Kasım seçimlerini değerlendiren Başkan Haydar Revi, bundan sonra bir taraftan siyasal faaliyetleri takip ederken, bir taraftan projeleri takip edeceklerini dile getirdi.

İl Başkanlığı'na gelen talepleri Ankara'ya ileteceklerini ifade eden Başkan Revi, "Nerede bir üretim varsa bunun destekçisi olacağız. 5 milletvekilimiz var. Daha önce görev yapmış isimler. Ankara'da güçlü durumdayız. Başarımızın karşılığı oldu. Başbakanımız kabine listesinde Sayın Süleyman Soylu'yu bakan olarak koydu. Bütün bu verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Bundan sonra ortaya koyduğumuz projeleri takip edeceğiz. Birim başkanlıklarımızla görevlendirdiğimiz koordinatlarımız ile birlikte bütün bu işleri takip edeceğiz. 64. hükümetimizin eylem planı ile ilgili olarak ise Trabzon'da bilgilendirmelerde bulunacağız. Diğer seçimlere kadar verilen sözlere odaklanarak 2019 yılında daha kolay bir seçim bizim penceremizden diyorum daha iyi olacağını düşünüyoruz" dedi.

Trabzon'da en büyük sıkıntının imalattan ziyade kamulaştırma maliyetleri olduğunu kaydeden Başkan Revi, "Değirmendere Kavşağı'nda neler konuşulmuşsa proje kitapçığımıza neler varsa uygulamaya geçilmesi için gayretimiz olacak. Trabzon'da en büyük sıkıntı imalattan ziyade kamulaştırma maliyetleri. Kanuni Bulvarı biran önce tamamlanması gereken bir proje ki çevre yolu çalışması başlaması gerekiyor. Maliyeti çok yüksek yolun maliyeti bir tarafa kamulaştırma bir tarafta maliyet artıyor. Bunu anlatmamız lazım ki kamulaştırma öncellikle kabul edilebilsin. Bunu anlatmak için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Arsa problemi ve kamulaştırma problemleri var ancak maliyeti ne olursa olsun yapılacaktır. Ciddi gecikmeler olmaz. Hafif raylı sistem çok konuşulan bir durum ama onunla ilgili belli bir hareketin olması nüfus yoğunluğuna ulaşılması gerekiyor. Ancak şimdi Trabzon için sıra geldi. Hareket eden insan sayısı arttı. Ekonomik olacağını düşünmediğimiz bir durumdu. Ama artık hafif raylı sistem ile ilgili çalışmaların zamanı gelmiştir" ifadelerini kullandı.

hays.jpg

"TRABZONSPOR'A KATKI ALT YAPIYLA OLUR"

Trabzonspor'da başarıyı yakalamak için yeni bir hamlenin gerektiğini söyleyen Başkan Revi, "Trabzonspor'un devamını sağlanması yönde çalışma yapan birçok büyüklerimiz oldu. Hayatta olanlar var ebediyete intikal edenler var bunlar katkı verdiler. Ellerini taşın altına koydular. Bunlara teşekkür borcumuz var. Çok iyi başaranlar oldu. Seçimlerde de il başkanlığı olarak yaptığım açıklamada şunları söyledim. Gönül isterdi ki tek liste ile herkesin olabileceği birisi çıksın diye. Bu olabilirdi olmaya bilirdi. AK Parti teşkilatlarının kimin nereye ne kadar oy verdiğini tasnifi yapılması mümkün değil. Sonuçta çok güzel bir seçim oldu. Müthiş bir katılım oldu. Sonuçta az farkla da olsa şuandaki yönetim seçimi kazandı. Bütün proje çalışmalarımızda Trabzonspor'u zaten o çalışmanın önemli bir yerine koyuyoruz. Katkı vermek durumundayız. Katkı alt yapıyla olur. Ciddi bir borcumuz var. Borcun eritilmesinde bir başarının katkısı olur. Avrupa'daki turnuvalar derken bir sürü yerden para gelir. Başarıyı yakalamak için yeni bir hamle gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Trabzonspor'a geçmiş dönemlerde de mevcut hükümetimiz döneminde de destekler verilmiştir" diyen Başkan Revi, "Verilmeye devam edecektir. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin kamulaştırılmasıyla ilgili zaten orada ikinci pist gündeme geldiği zaman kamulaştırma da gündeme gelmişti. Akyazı'nın önemli gerekçelerinden biriside o idi. Borcun kapatılması için ilk düşünülen yer Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri olmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Bu açığı kapatmak için ilk düşünülen yer Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri olmamalı. Daha başka şeyler düşünmemiz lazım. Bunların hepsi masaya yatırılacaktır" diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber