Trabzonspor'da oyuncular formayı kapmak için yarışıyor.

rabzonspor’da, futbolcular Teknik Direktör Ersun Yanal’dan formayı alabilmek için kıyasıya mücadele ederken, motivasyonu ise taraftar yapacak.

Trabzonspor'da oyuncular formayı kapmak için yarışıyor.

Hafta sona sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçıyla, Spor Toto Süper Lig'e yeni bir başlangıç yapmak isteyen Trabzonspor’da, futbolcular Teknik Direktör Ersun Yanal’dan formayı alabilmek için kıyasıya mücadele ederken, motivasyonu ise taraftar yapacak.

Spor Toto Süper Lig'de son 6 maçında 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Trabzonspor, sahasında ağırlayacağı Akhisar Belediyespor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Lige verilen milli ara sonrası bu hafta tam kadro çalışmalarını sürdürecek olan Karadeniz ekibinde futbolcular hırs küpü. Alınan kötü saha sonuçları sonrası eleştirilerin odağından olan Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcular, bu sezon cezasız ilk maçını oynayacağı Akhisar Belediyespor mücadelesinde taraftarıyla buluşarak yeni bir sayfa açmak istiyor.

MOTİVASYONU TARAFTAR YAPACAK

Yapılan antrenmanların maç havasında geçmesine rağmen, bunu sahaya yansıtamamanın sıkıntısını yaşayan Karadeniz ekibinde bordo-mavili yönetim ve Teknik Direktör Ersun Yanal takımı taraftarla motive etmeyi planlıyor. Bu yönde hazırlıklarını yapan Karadeniz ekibi, taraftar gruplarıyla birlikte organizasyon yaparak Hüseyin Avni Aker’in tribünlerini doldurarak takıma yeni katılan ve stadyumun gerçek ambiyansını görmeyen futbolcuların motivasyonunu artırmayı planlıyor. Bordo-mavili kulüp sponsorlar aracılığıyla taraftarların Passolig kartlarını ve kombinelerini sağlayarak tribüne çekecek. Muhteşem bir atmosfer altında taraftarıyla ilk kez buluşacak olan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısında alacağı galibiyetle yeni bir dönemin başlangıcının temellerini atmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber