Trabzonspor'da bayramlaşma töreni yapıldı

Trabzonspor'da bayram coşkusu yaşandı.

Trabzonspor'da bayramlaşma töreni yapıldı
Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Başkan Muharrem Usta, Trabzonspor Vakfı kuracaklarını açıkladı.
 
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU BAYRAMLAŞMADA
 
Bayramlaşma törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora ve Muhammet Balta, Vali Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon 4. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Tankçı Albay Osman Akyıldız, Emniyet Müdürü Murat Köksal, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Disiplin Kurulu Başkan Rüştü Araz, ASKF Başkanı Cahit Erdem, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Hayri Tekelioğlu, Faal Futbol Hakemleri ve gözlemcileri derneği Trabzon Şube Başkanı İsmail Köse, eski yöneticiler, kurullar, taraftarlar ile camianın önde gelen isimleri katıldı.
Başkan Muharrem Usta, Genel Sekreter Gencağa Meriç, Genel Sayman Orhan İlarslan, yönetim kurulu üyeleri Coşkun Bülbül, Özer Bayraktar, Adem Beder, Erhan Çimşir bayramlaşmaya gelenleri karşıladı.
Bayramlaşmada Teknik Direktör Ersun Yanal, Kaptan Onur Kıvrak, futbolcular, 1461 Trabzon yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuları da hazır bulundu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma renkli görüntülere de sahne oldu. Taraftarlar Başkan Muharrem Usta, Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.
 
BAKAN SOYLU: YENİ ZAFERLER AKYAZI’DA YAZILACAK
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı konuşmada, Trabzonspor’un çok büyük başarılara imza attığına vurgulayarak, “Şimdi bir başka heyecanımız var. Akyazı Stadı’nın heyecanı. Muhteşem bir stat yapılıyor. İnşallah 1 ay sonra orada olunacak. Güzel bir açılış yapılacak. Bir spor tarihi orada tekrardan canlanacak. Bize ev sahipliği yapan Avni Aker her şeyiyle Akyazı’da yerini alacak. Çünkü orada büyük hatıralarımız var. Kulüp başkanımız ve kulübümüz en iyi şekilde Avni Aker Stadı’nın o zaferler kazanan halini Akyazı’da da yansıtacaktır. Biz her zaman Trabzonspor’umuzun yanında olduk bundan sonra olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
TRABZONSPOR VAKFI KURUYORUZ
 
Başkan Muharrem Usta, bayramların kardeşlik ve kucaklaşmanın en önemli aracı olduğunu belirtti. “Görüyorum ki camiamız bunun önemini çok fazla biliyor ve adeta kulübüne akın etti” diyen Usta, “Buraya gelerek kulübüne sahip çıkan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkanımız Muharrem Usta, amatör spor kulüplerine destek vereceklerini açıkladı. “Trabzonspor Vakfı kuruyoruz. Bu vakıftan durumu iyi olmayan ama başarılı oyunculara, genç antrenör adaylarına burslarını verelim. Eğitimlerini ciddiye alalım böylece Trabzonspor burada gerçek bir şemsiye olsun” diye konuştu.
 
“TRABZONSPOR’UN GELECEĞİNİ BERABER KURALIM”
 
Altyapıya yeni bir anlayış getirdiklerini kaydeden Muharrem Usta, sözlerine şöyle devam etti: “Bir arkadaşımızı altyapının başına koyduk. ASKF’den oyuncuların raporlarını istedik. 10 gün içerisinde bize gelecek. Burada biz üzerimize düşeni yaparak hem ekonomik hem de sosyal anlamda gerekli katkıyı sağlayacağız. Güzel bir planlamayla bu işi sabırla devam ettirip geleceğe yatırım yapmalıyız. Çünkü çok becerikli çocuklarımız var. Onları 17-18-19 yaşına kadar yaşamından taktiğine kadar yetiştirmeliyiz. Bu işe başta da dediğim gibi bir plan dâhilinde ve sabırla devam edersek 3-5 yıl sonra çok kaliteli oyuncularımız çıkacaktır. Ben bunu çok geç kalmış bir adım olarak görüyorum. Konya maçı öncesinde bu raporu hazırlayalım ve sonrasını hayata geçirelim.”

 
Başkan Muharrem Usta, bayramlaşma töreninin sonunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya üzerinde adı yazılı 61 numaralı forma hediye etti. Başkan Usta ayrıca, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu’na da forma hediye etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber