Trabzonlu şehidin yengesinden Erdoğan'a...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Özel Harekat Şubesi'nde görevli komiser Ahmet Çamur'un cenaze törenine katılmak üzere karayolu ile Rize'den Trabzon'un Çaykara il

Trabzonlu şehidin yengesinden Erdoğan'a...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Özel Harekat Şubesi'nde görevli komiser Ahmet Çamur'un cenaze törenine katılmak üzere karayolu ile Rize'den Trabzon'un Çaykara ilçesine geldi. Burada dikkat çeken diyaloglar yaşandı. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçe merkezine gelişinde ilk olarak cenaze töreni için bekleyen şehidin yakınlarına taziyede bulundu. Taziye sırasında şehit yakınlarının "Polise ve askere vur emri verilsin" demesi üzerine Erdoğan "Bir dakika dinleyin,  şuanda polisin de askerin de vur emri var" diyerek cevap verdi. Erdoğan'a şehidin yengesinin "Bizim evden sana 6 oy verdik, şehidin kanını yerde bırakma" demesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber