Trabzonlu işçi kazan patlamasında öldü

Haber61 – Haber Servisi – Bursa’da bir fabrikada çalışan Trabzonlu işçi Ali Boz, buhar kazanını patlaması nedeni ile hayatını kaybetti. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Badırga Deri Organize Sanayi bölgesinde bir fabrikanın kazan dairesinde patlama m

Trabzonlu işçi kazan patlamasında öldü

Haber61 – Haber Servisi – Bursa’da bir fabrikada çalışan Trabzonlu işçi Ali Boz, buhar kazanını patlaması nedeni ile hayatını kaybetti. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Badırga Deri Organize Sanayi bölgesinde bir fabrikanın kazan dairesinde patlama meydana geldi. Patlama sonrasında fabrika binasında büyük patlama meydana geldi. Patlamanın etkisi yan fabrikalarda da duyulurken büyük korkuya neden oldu.

Bu patlama sırasında kazan dairesinde çalışan Trabzonlu işçi Ali Boz, hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Bursa Savcılığı tarafından yapılan inceleme sonrasında Boz’un cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kuruma sevk edildi. Burada yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edilen cenaze bugün öğlede kılınan cenaze namazının ardından  Bursa’da toprağa verildiği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber