Trabzonlu damat şok oldu

İstanbul'da, "gelin arabası" olarak kullanılacak lüks cip düğün öncesi çalındı. Yakalanan zanlının geçmişi ise şaşkınlık yarattı.   Olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Ağabeyinin düğünü için cipiyle Trabzon’dan İstanbul’a gelen Berkan T., 17 Ekim’deki kına

Trabzonlu damat şok oldu
İstanbul'da, "gelin arabası" olarak kullanılacak lüks cip düğün öncesi çalındı. Yakalanan zanlının geçmişi ise şaşkınlık yarattı.
 
Olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Ağabeyinin düğünü için cipiyle Trabzon’dan İstanbul’a gelen Berkan T., 17 Ekim’deki kına gecesi sonrası Fatih’teki bir arkadaşına gitti. Geceyi burada geçiren Berkan T., gelin arabası olacak cipi, çiçekçiye götürmek için erkenden kalktı. Ancak eve giren bir hırsızın anahtarı alıp, cipi çaldığını fark etti. Soluğu poliste aldı. Aynı günün akşamında, polis cipin izini buldu. Ancak aracı kullanan kişi, önünü kesen polis araçlarına çarpıp kaçtı. MOBESE görüntüleri incelendi, zanlının 17 suç kaydı bulunan Bülent Ç. olduğu tespit edildi. Zanlı ve yanındaki sabıkalı arkadaşı tutuklandı.
 
Özellikle kasa hırsızlığında uzman olduğu belirtilen Bülent Ç.’nin 2008’de Edirne’deki görkemli düğünüyle gündeme geldiği ortaya çıktı. Zanlı, gelinle dans ederken, Özel Harekât polislerinin yaptığı baskınla gözaltına alınmıştı.
1150674_620x410.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber