Trabzon'da yine aynı yöntem yine aynı yöntem

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde yaşayan 54 yaşındaki M.A, Telefon dolandırıcılarının kurbanı oldu. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; M.A, bir süre önce telefon dolandırıcılarının ağına düşmüş ve dolandırılmıştı. Yine aynı dola

Trabzon'da yine aynı yöntem yine aynı yöntem

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde yaşayan 54 yaşındaki M.A, Telefon dolandırıcılarının kurbanı oldu. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; M.A, bir süre önce telefon dolandırıcılarının ağına düşmüş ve dolandırılmıştı. Yine aynı dolandırıcılar M.A’yı başka bir GSM numarasından arayarak, “ Biz polisiz; sizi geçen günü dolandırdılar ve biz onları yakaladık. Paranızı kurtardık. Şimdi bize kredi kartı bilgilerinizi verin ve paranızı sizin hesabınıza ödeyelim.”dedi.

Telefonun ucundakinin söylemiş olduğu kelimeler üzerine sevinen M.A, şahısların kendilerine söylediklerini yaparak kart bilgilerini verdi. Sonrasında telefon görüşmesi sonlandırıldı. M.A, daha sonra kart hesabını kontrol etmeye gidince şok oldu.  Hesabında bulunan 3 Bin 302 TL’nin hesabından çekildiği fark etti. Banka yetkililerine başvuran M.A, dolandırıldığını fark edince polislerden yardım istedi.

Gülbaharhatun Polis Merkezine giden M.A, konu ile alakalı ifade vererek şahıslardan şikayetçi oldu. M.A’nın resmi başvurusundan sonra dolandırıcıların yakalanması için işlem başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber