Trabzon'da yargılanan CHP'liler hakim karşısına çıktı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Cumhuriyet Halk Partisi eski il başkanlığı yöneticileri; Yerel seçimlerde Atatürk Alanında düzenlenen miting sırasında, AK Parti’ye hakaret ettikleri gerekçesi ile haklarında dava açılmıştı.

Trabzon'da yargılanan CHP'liler hakim karşısına çıktı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Cumhuriyet Halk Partisi eski il başkanlığı yöneticileri; Yerel seçimlerde Atatürk Alanında düzenlenen miting sırasında, AK Parti’ye hakaret ettikleri gerekçesi ile haklarında dava açılmıştı. Bugün davanın ikinci duruşması Trabzon adliyesinde görüldü. CHP, Genel Merkezi davanın görüldüğü 5. Asliye ceza mahkemesine bir dilekçe gönderdi. Dilekçe de, “ 7 Mart 2014 günü, Partimiz Genel Merkezi tarafından belirlenen miting dokümanları nedeniyle Partimizin Trabzon yöneticilerine dava açıldı. Konu ile alakalı yargılanmakta olan partililerin bir ilgisi yoktur.”ifadelerine yer verildi. AK Parti’nin avukatlarının duruşmaya katılmaması nedeniyle mahkeme bir hafta sonraya ertelendiği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber