Trabzon’da yakalanan kişi Enes Kanter’in kankası çıktı!

Hancı’nın ifadesi yalan çıktı...

Trabzon’da yakalanan kişi Enes Kanter’in kankası çıktı!
Trabzon’un Araklı İlçesinde Ağabeyinin evinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin yapmış olduğu başarılı operasyon ile yakalanan Davut Hancı’nın telefonundan örgüte yönelik dokümanlar çıktı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; FETÖ/PDY terör örgütü bağlantısı nedeniyle gözaltına alınan Kanada vatandaşlığı da bulunan cifte vatandaş Hancı, savcılıkta ifadesinde terör örgütü elebaşısı Fethullah Gülen’i tanımadığını söyledi. Telefonunda yapılan incelemede bu ifadenin yalan olduğu ortaya çıktı. 

Hancı’nın telefonunda geriye dönük yapılan incelemede Pensilvanya’da Örgüt Lideri Gülen ile çekilmiş fotoğrafların yanı sıra; ailesi tarafından bir süre basketçi Enes Kanter ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Hancı’nın sık sık ABD’yi s,ziyaret ettiği ve bu ziyaretler de Kanter’i de gördüğü tespit edildi. Trabzon’da 10 gün boyunca sorgulanan Davut Hancı ifadelerine FETÖ/PDY ile alakası olmadığını söylese de telefonunda bulunan veri incelemelerinde durumun böyle olmadığı böylelikle ortaya çıktı. 

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber