Trabzon'da teröre tepki yürüyüşü

Trabzon'da terör olayları yapılan yürüyüş ile protesto edildi. Trabzon'da terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi.   Ötüken Dergisi Trabzon Temsilciği tarafından organize edilen etkinliğe katılanlar, Uzunsokak'da bir araya geldi.

Trabzon'da teröre tepki yürüyüşü

Trabzon'da terör olayları yapılan yürüyüş ile protesto edildi.

Trabzon'da terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi.
 
Ötüken Dergisi Trabzon Temsilciği tarafından organize edilen etkinliğe katılanlar, Uzunsokak'da bir araya geldi. Türk bayraklarının yanı sıra teröre tepki amacıyla çeşitli döviz ve pankartlar açan gruptakiler, Atatürk Alanı'na kadar yürüdü.
 
Yürüyüş sırasında terör örgütü aleyhine çeşitli sloganlar atan gruptakiler adına basın açıklaması yapan Mustafa Furkan Nur, terör örgütü PKK ile içeriden ve dışarıdan bağlantılı herkesin yok edilmesi gerektiğini dile getirerek, "Aksi halde Türkiye'yi sarmakta olan bu kanserin tedavisi mümkün değildir." dedi.
 
Grup, açıklamanın ardından dağıldı.
 
20160515_2_16725178_10065256_web.jpg
 
20160515_2_16725178_10065257_web.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber