Trabzon'da "Terör" gerginliği

Trabzon'da terörist iddaisı olay çıkarttı. Dün akşam saatlerinde Maçka'da hastaneye gelen Siirtli bir vatandaşla hastanedeki vatandaşlar arasında çıkan ve büyüyen gerginlik bugüne de sıçradı. Siirtli vatandaşın hastane yönetimi tarafından sabah olmadan ha

Trabzon'da "Terör" gerginliği

Trabzon'da terörist iddaisı olay çıkarttı.

Dün akşam saatlerinde Maçka'da hastaneye gelen Siirtli bir vatandaşla hastanedeki vatandaşlar arasında çıkan ve büyüyen gerginlik bugüne de sıçradı.

Siirtli vatandaşın hastane yönetimi tarafından sabah olmadan hastaneden taburcu etmesi üzerine tartışma yatışmıştı ancak Siirtli vatandaşın bugün Trabzon terminaline gittiği iddası bir anda kaos yarattı. Siirtli vatandaş için "Terör propagandası yapıyor" iddiasının ortaya atılmasıyla da bir çok vatandaş Terminale'e giderek büyük tepki gösterdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Kısa süreli yaşanan arbede sonrası olay yerine  güvenlik güçleri de geldi.  Siirtli vatandaşın ise terör örgütü ile bir ilgisi olmadığı ortaya çıktı.

Öte yandan öfkeli kalabalığı sakinleştirmek için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da olay yerine geldi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı olay yerinden, tepki çeken vatandaşlar polis giysisi ile götürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler