Trabzon’da temizlikçinin yaptığına bak!

Trabzon’da sağlık rapor ile para kazanan kişi tutuklandı

Trabzon’da temizlikçinin yaptığına bak!
Trabzon’da sahte rapor yapan bir kişi Asayiş Şube Müdürleri ekipleri tarafından gözaltına alındı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre;  Sağlık İl Müdürlüğü, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne resmi yazı göndererek, ‘sahte rapor’ düzenlediği yönünde bilgi göndererek gereğinin yapılmasını istedi. Sağlık İl Müdürlüğünün raporunda 43 yaşındaki M.K’nın düzenlemiş olduğu raporda bir ailenin engelli çocuğuna verilen rapor üzerinde usulsüz olarak oynadığı sağlık heyetinin vermiş olduğu olumlu bölümleri olumsuz olarak yaptığı ortaya çıktı. 

M.K’nın vermiş olduğu raporu Sağlık İl Müdürlüğünde bulunan kurulun fark etmesi sonrası usulsüzlük ortaya çıkmasının ardından Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri; M.K’yı gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğüne sevk etti. M.K’nın burada yapılan sorgusunda sahte raporlar üzerinde oynayarak ailelerde para aldığı ortaya çıktı. Şahsın bir süre önce Trabzon’da bulunan bir  devlet hastanesinde temizlikçi olarak çalıştığı ve yöntemi ise burada öğrendiği belirlendi. 

Sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanan M.K, Bahçecik Cezaevine gönderildi.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber