Trabzon'da tefeci operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl emniyet Müdürlüğü; Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi, gelen bir istihbarat değerlendirerek yapmış olduğu tefeci operasyonunda 3 kişiyi gözaltına aldı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; KOM Ekipleri

Trabzon'da tefeci operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl emniyet Müdürlüğü; Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi, gelen bir istihbarat değerlendirerek yapmış olduğu tefeci operasyonunda 3 kişiyi gözaltına aldı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; KOM Ekipleri yapmış olduğu Başarlı operasyonlar neticesinde kimliklerini tespit ettiği 3 kişinin tefecilik yöntemini kullanarak cebir yapmak suçları işlediği bilgisine ulaştı.

Harekete geçen KOM polisi şahsıları gözaltına alarak emniyete sevk etti. 3 Şahısın Büro, ev ve eklendiklerinde yapılan aramalarda çelik kasalar içerisinde çok sayıda senet ve çek buldu. Şahıslar haklarında ileri sürülen tefecilik sucundan mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından şahıslardan ikisi tutuklanarak Bahçecik Cezaevine nakledilirken bir kişi hakkında denetimli serbestlik işlemi yapılarak serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber