Trabzon'da Suriyeli operasyonu

Trabzon'da özellikle halkın yoğun olduğu yerlerde dilencilik yaparak hayatlarını sürdürmeye çalışan Suriyeli mülteciler, polis ve zabıta ekiplerince yapılan operasyonla bu sabah saatlerinde toplanmaya başlandı. Şehrin değişik yerlerinden Büyükşehir Zabıta

Trabzon'da Suriyeli operasyonu

Trabzon'da özellikle halkın yoğun olduğu yerlerde dilencilik yaparak hayatlarını sürdürmeye çalışan Suriyeli mülteciler, polis ve zabıta ekiplerince yapılan operasyonla bu sabah saatlerinde toplanmaya başlandı.

Şehrin değişik yerlerinden Büyükşehir Zabıta ekipleri ile polis ekipleri tarafından toplanan Suriyeli mülteciler, Zabıta Müdürlüğüne teslim edilirken daha sonra otobüslerle il dışındaki kamp toplama merkezlerine gönderileceği belirtildi.

Öte yandan, yaklaşık 5 ay önce de 150 yakın Suriyeli vatandaş toplanarak şehir dışındaki kamp toplama merkezlerine gönderilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber