Trabzon'da Suriyeli minik ölü bulundu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Esentepe Mahallesinde yaşayan Suriyeli mülteciler sabah acı bir haber ile sarsıldılar. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Elazığ’da dünyaya gelen 20 günlük Efsun bebek, Trabzon’da hayatını kaybetti.

Trabzon'da Suriyeli minik ölü bulundu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Esentepe Mahallesinde yaşayan Suriyeli mülteciler sabah acı bir haber ile sarsıldılar. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Elazığ’da dünyaya gelen 20 günlük Efsun bebek, Trabzon’da hayatını kaybetti. Annesi ile birlikte Esentepe Mahallesinde kaldığı evde sabah saatlerinde aynı yatakta ölü bulunan Efsun bebek için bölgeye sevk edilen 112 sağlık ekipleri, çocuğun öldüğünü polis ekiplerine bildirdi.   

Eve Trabzon İlk Emniyet Müdürlüğü Olayyeri İnceleme ekipleri gidererek çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonrasında minik Efsun’un cansız bedeni Trabzon  Adli tıp kurumuna sevk edilirken annesi ile babasının bilgisi alınmak üzere Taksim polis merkezine sevk edildi. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler