Trabzon'da şüpheli kargo

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da bir kargo şirketinde ilginç bir olay meydana geldi. Kargo’da bulunan bir kartonda yırtık oluştu. İçerisinde bulunan malzemeleri gören kargo çalışanları durumu 155 polis imdat hattına bildirdi. Olay yerine giden Trabzon

Trabzon'da şüpheli kargo

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da bir kargo şirketinde ilginç bir olay meydana geldi. Kargo’da bulunan bir kartonda yırtık oluştu. İçerisinde bulunan malzemeleri gören kargo çalışanları durumu 155 polis imdat hattına bildirdi. Olay yerine giden Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şubesi (KOM) paket içerisinde incelemede bulundu.

Kargo kutusunun içerisinde, 53 adet elektronik sigara kutusu, 14 adet eroll-c elektronik sigara takımı, 13 adet eleaf elektronik sigara takımı, 49 adet C1 Atomizer ve 120 adet C2 Atomizer malzemeler çıktı. Malzemelerin yasa dışı yollar ile yurda sokulduğu anlaşıldı. Bu durum üzerine harekete geçen KOM ekipleri  yapmış oldukları çalışmada kargoyu gönderen şahısların temini için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber