Trabzon'da Stand Up Gösterisi

Gençlik ve spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen kariyer sohbetleri kapsamında Trabzon'da "Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" adlı stand-up gösterisi düzenledi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Bekir Develi ile Ünlü Mamul

Trabzon'da Stand Up Gösterisi

Gençlik ve spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen kariyer sohbetleri kapsamında Trabzon'da "Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" adlı stand-up gösterisi düzenledi.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" adlı stand-up gösterisinde öğrencilerle bir araya gelen TV programcısı Bekir Develi, izleyicileri kahkahaya boğdu. Hayatındaki pek çok konu hakkında tecrübelerini mizahi bir üslupla anlatan Develi, öğrencilere iş hayatı, manevi dünya ve ailevi ilişkiler hakkında çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Program sonrasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı Bekir Develi'ye teşekkür ederek çiçek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber