Trabzon'da Son 30 Yılın En Soğuğu!

Trabzon'da 3-4 gündür kesintisiz yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Trabzon'un bir çok ilçesi ve mahallesi sürekli yağan kar nedeniyle trafiğe kapanırken insanları da zor durumda bıraktı. Trabzon Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezinden alınan bilgiye gör

Trabzon'da Son 30 Yılın En Soğuğu!

Trabzon'da 3-4 gündür kesintisiz yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Trabzon'un bir çok ilçesi ve mahallesi sürekli yağan kar nedeniyle trafiğe kapanırken insanları da zor durumda bıraktı.

Trabzon Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezinden alınan bilgiye göre; Trabzon’da 26/01/2016 Salı günü saat 03:00 da minimum sıcaklık -5,2OC (derece) ölçüldü. Bu sıcaklık son otuz yılın en düşük sıcaklığı olarak kayıtlara geçmiş bulunmaktadır. En son 22/02/1985 yılında minimum sıcaklık -6,1OC(derece)olarak ölçülmüştür.

Trabzon’da son 65 yıldaki en düşük sıcaklık değeri ise18/01/1950 tarihinde -7,0OC (derece) olarak ölçülmüştür. Vatandaşlarımıza ve sürücülerimize don olayı nedeniyle uyarılarda bulunan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz “Soğuk havaların önümüzdeki iki gün daha etkisini sürdürmesi beklenmektedir. Buzlanma, don ve çığ tehlikesi devam edeceğinden vatandaşlarımız ve sürücülerimiz tedbirli ve dikkatli olmalıdırlar ”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler