Trabzon'da Şok Vurgun!

Trabzon’un Çaykara ilçesinde bir banka çalışanının banka müşterilerinin yaklaşık 2 milyon TL’sini zimmetine geçirerek ortadan kaybolduğunu duyan ilçe halkı, bankaya akın etti.    Edinilen bilgiye göre, ilçedeki bir banka şubesinde kredi biriminde çalışan

Trabzon'da Şok Vurgun!
Trabzon’un Çaykara ilçesinde bir banka çalışanının banka müşterilerinin yaklaşık 2 milyon TL’sini zimmetine geçirerek ortadan kaybolduğunu duyan ilçe halkı, bankaya akın etti. 
 
Edinilen bilgiye göre, ilçedeki bir banka şubesinde kredi biriminde çalışan M.G.'nin zimmetine yaklaşık 2 milyon lira geçirerek ortadan kaybolması üzerine, ilçe halkı hesaplarında paralarını göremeyince soluğu bankada aldı. Konuyla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuranlar arasında Uzungöl’deki turizm işletmecilerinden ilçe esnafına kadar çok sayıda mağdur bulunurken, banka önünde uzun kuyruklar oluştu.
 
20160111aw628972_01.jpg
 
Konuyla ile ilgili bilgi veren Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, olayla ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını, banka çalışanının ne kadar parayı zimmetine geçirdiğinin henüz tam olarak tespit edilemediğini söyledi. Tok, zimmetine geçirilen paranın daha yüksek meblağlar olmasından korkulduğunu sözlerine ekledi.
 
Öte yandan M.G.'nin zimmetine geçirdiği paralarla Gürcistan'a kaçtığı iddia ediliyor.(İHA)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber