Trabzon'da şok! Cinayet... Alaattin Kalkan

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Mumhane mevkiinde saat: 19:00 sularında cinayet meydana geldi. Edinilen ilgiye göre; G.D, bir süredir ayrı yaşadığı eşi ve çocuklarını görmek için kaynatasını çalışmış olduğu ayakkabıcı dükkanına gitti

Trabzon'da şok! Cinayet... Alaattin Kalkan

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Mumhane mevkiinde saat: 19:00 sularında cinayet meydana geldi. Edinilen ilgiye göre; G.D, bir süredir ayrı yaşadığı eşi ve çocuklarını görmek için kaynatasını çalışmış olduğu ayakkabıcı dükkanına gitti. Aynı mevkide bulunan ayakkabıcı dükkanına 1 sene önce işe giren Alaattin K. damadı ile tartışmaya başladı. tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. İddiaya göre sinirli damat G.D, kaynatasına “ Çocuğumu neden bana göstermiyorsun.”diyerek sinirlendi ve yanında getirmiş olduğu bıçağı Alaattin K’ya sapladı.

Damadından 2 bıçak darbesi alan talihsiz Alaattin K. olay yerinden uzaklaşmak istedi. Bu sırada yere yığılan maktule olay yerine çağrılan 112 ekipleri müdahale etti. Alaattin K. yolda hayatını kaybetti. Sinirli damat ise; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü cinayet büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler