Trabzon'da silahlar ele geçirildi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışama da 6 adet ruhsatsız silah ile bu silahlara ait aparat ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Ş

Trabzon'da silahlar ele geçirildi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinde polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışama da 6 adet ruhsatsız silah ile bu silahlara ait aparat ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri Ortahisar İlçesinde 5 ayrı adrese baskın düzenledi. Baskında 6 adet tabanca ile bu tabancalara ait olduğu tespit edilen 6 adet şarjör ve 21 adet tabanca mermisi ele geçirdi. Tabancaların S.H, A.B ve L.O, isimli şahıslara ait olduğu bilgisine ulaşıldı. Şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber