Trabzon'da sahte ürün operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet’i Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ortahisar İlçesinde yapmış olduğu uygulamada çok sayıda sahte ürün ele geçirdi. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Kahramanmaraş Caddesi, Taşbaşı ve Kemeraltı Mevkilerinde

Trabzon'da sahte ürün operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet’i Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ortahisar İlçesinde yapmış olduğu uygulamada çok sayıda sahte ürün ele geçirdi. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Kahramanmaraş Caddesi, Taşbaşı ve Kemeraltı Mevkilerinde bulunan 14 mağazada uygulama yapan Güvenlik Şube ekipleri, bu işletmelerden 100 çift sahte marka ayakkabı, 30 adet çanta ve sayısı bir hayli fazla giyim malzemesi ele geçirildi.

Öte yandan ekipler, son dönemlerde bir hayli ilginin yoğun olduğu cep telefonu aksesuarlarının satıldığı işletmelere de baskın düzenledi. Bu baskınlarda ise, 380 adet telefon kulaklığı, batarya ve kapak aksesuarı ele geçirildi. Dikkatlerden kaçmayan ayrıntı ise, en fazla taklit ürünün yapıldığı cep telefonu markasının ise Samsung olduğu ortaya çıktı.

İşletmelerde yakalanan taklit ve sahte ürünleri satan kişiler hakkında 556 sayılı Markalar kanununa muhalefetten işlem yapıldı. İl Emniyet müdürlüğüne getirilen sahte ürünlere ise el koyuldu. Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

guvenlik-sube.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler