Trabzon'da PKK'ya silah bırakma çagrısı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Birleşik Haziran Hareketi Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması düzenledi. PKK’yı silah bırakmaya davet eden Haziran Hareketi üyeleri, “ PKK silahlı saldırılarına derhal son verilmelidir.”dedi. Sözcü, Mehmet Ak

Trabzon'da PKK'ya silah bırakma çagrısı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Birleşik Haziran Hareketi Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması düzenledi. PKK’yı silah bırakmaya davet eden Haziran Hareketi üyeleri, “ PKK silahlı saldırılarına derhal son verilmelidir.”dedi. Sözcü, Mehmet Akçelep, “ Meclis tarihsel misyonuna uygun bir şekilde ülkenin içinde bulundu duruma el koymalı, tüm toplumsal kesimlerin katılımı il Kürt sorununun eşit yurttaşlık temelinde demokratik ve barışçıl çöümü gerçekleştirmektedir.”dedi.

Akçelep, “ Başta İncirlik olmak üzere ülkemizde bulunan Nato ve Amerikan üstleri kapatılarak ülkemiz emperyalist çıkarlar uğruna komşuları ile savaşan konumundan çıkarılmalıdır. Birleşik Haziran Hareketi olarak emekçi halkımızdan aldığımız güç ve inançla  genölerimizin ve çocuklarımızın barış içerisinde eşit ve özgürce, dayanışma ile bir arada yaşadığı bir ülke için tüm gücümüzle mücadele edeceiz.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber