Trabzon'da o gazetede deprem!

Günebakış Gazetesi’nin kuruluşundan bugüne kadar görev alan ve muhabirlikten Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirilen Gökhan Dihkan görevinden istifa etmekle kalmadı gazeteden ayrılma kararı aldı.   Neden böyle bir karar aldığı soru işareti doğururken kon

Trabzon'da o gazetede deprem!
Günebakış Gazetesi’nin kuruluşundan bugüne kadar görev alan ve muhabirlikten Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirilen Gökhan Dihkan görevinden istifa etmekle kalmadı gazeteden ayrılma kararı aldı.

Neden böyle bir karar aldığı soru işareti doğururken konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; 

"15 yıldır görev yaptığım Günebakış Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nden ve gazetedeki bütün görevlerimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Gazetecilikteki 15 yıllık meslek hayatım boyunca, Günebakış gazetesi imtiyaz sahibi Sayın Ali Öztürk ve Günebakış Gazetesi bana çok şey katmıştır. Bunun için minnettarım. Bugünkü şartlar ve konjonktür benim gazetedeki görevlerimden ayrılmamı gerektirmiştir. 15 yıl boyunca iyi ve kötü günlerimin geçtiği, bende çok olumlu hatırası kalacak olan Günebakış Gazetesi'ne bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler