Trabzon'da nur topu gibi kaçakçılık

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri; yapmış olduğu çalışmalar sırasından ilginç bir olay ile karşılaştı.

Trabzon'da nur topu gibi kaçakçılık

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri; yapmış olduğu çalışmalar sırasından ilginç bir olay ile karşılaştı. Yol kontrolleri sırasında Gürcistan plakalı bir aracı durduran KOM polisleri araç içersinde yolculuk yapan 4’ü kadın 4’ü erkek 8 kişinin hareketlerinden şüphelenerek şahısları araçtan indirdi.

KADINLAR ‘HAMİLEYİZ’ DEYİNCE

Kadınlar Polislere, ‘hamile olduklarını ve hastaneye gitmek’ istediklerini söyledi. Polis ekiplerinden kadınların şüpheli hareketleri kaçmadı. Hamile olduğunu söylen bir kadının yaşlı olması ise, şüpheyi artırdı. KOM’da görevli kadın polis hamile olan 4 kişinin üzerinde fiziki arama yaptı. Bu arama sırasında buldukları şaşkınlık yarattı. Hamile süsü verilmiş kadının birinde çorapların içerisinde sigara bulundu.

4 KADININ HAMİLE NUMARASI

Bu durum üzerine 8 kişi Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesine sevk edildi. Burada özel bir odada kadınların üzerinde arama yapıldı. Hamile olduklarını öne süren, E.K, L.W, J.N ve S.K adlı şahısların kadın çorabı içerisine doldurdukları sigaralar ile Sarp Sınır Kapısından Türkiye’ye hamile rolünde girdikleri öğrenildi.

ERKELERDE DE SİGARA YAKALANDI

Kadınların bu yöntem ile sigara kaçakçılığı yapmaları üzerine aynı arama diğer 4 erkekte de yapıldı. S.K, M.W, L.N ve K.M adlı erkeklerin vücutlarının çeşitli yerlerinde zulalanmış çok sayıda sigara bulundu. Kimisi beline, kimi çorabına kimisi ise kadın çorabı içerisine soktuğu sigaraları vücuduna yerleştirdi. 8 kişi üzerinde 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.  Yabancı uyruklu şahıslar hakkında kaçakçılık sucundan işlem yapıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber