Trabzon'da Narkotimler iş başında

Haber61’in bir süre önce duyurduğu Narkotimler Pazartesi günü göreve başlıyor. Bir süre İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu ile etkin mücadele kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şubelerinde (KOM) yeni ekipler kurarak torbacılara göz açtırmaya

Trabzon'da Narkotimler iş başında

Haber61’in bir süre önce duyurduğu Narkotimler Pazartesi günü göreve başlıyor. Bir süre İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu ile etkin mücadele kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şubelerinde (KOM) yeni ekipler kurarak torbacılara göz açtırmayacak. Trabzon KOM Şube’de kurulan Narkotimler Pazartesi gününden itibaren göreve başlayacak.

25 MAYIS’DAKİ HABERİMİZ

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri uyuşturucu mücadelesine tüm hızıyla devam ediyor. Torbacılara karşı sürekli operasyon düzenleyen KOM Polisi, sokak aralarında faaliyet gösteren uyuşturucu tacirlerine de müdahale etmek için “Narko Tim” kurdu. KOM Şubesi Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Dairesi Başkanlığına bu timleri kurmak için başvuruda bulunduğu öğrenildi.  

GÖZ AÇTIRMAYACAKLAR

Başkanlık Trabzon KOM’un bu talebini yerine getirdiği öğrenildi. İçişleri bakanlığının da başlatmış olduğu “Narko Tim” uygulamasına Trabzon’da da başlanarak pilot bölgelerden biri yapıldı. Edinilen bilgiye göre; önümüzdeki günlerde Genel Müdürlükten “Narko Tim” ekiplerine motosiklet geleceği öğrenildi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bazı polislerin KOM bünyesine verildiği belirtildi. Motorlu ekiplerin torbacılara nefes aldırmaması bekleniyor.

NARKO TİM NEFES ALDIRMAZ

KOM ekipleri, Trabzon genelinde Nisan ayı ve Mayıs ayının ilk iki haftasında yapmış olduğu çalışama da ise, 500 Ecstasy hap, 10 kiloya yakın esrar maddesi yakaladığı öğrenildi. Bu maddeleri kente sokan ve satan 25 kişiye de uyuşturucu kaçakçılığından işlem yaptığı tespit edildi. Motosikletli olacak “Narko Tim” ekiplerinin de katılımıyla Trabzon’da daha derin operasyonlar olacağı ve torbacıdan daha ileri giderek bu maddeleri kente getirenlerin yakalanması hedefleniyor.

O Haberin Lİnki için Tıklayın 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber