Trabzon'da MHP - AK Parti kapışması zirve yaptı

Trabzon’da MHP ile Ak Parti’nin afiş kavgası tavan yaptı. Karadeniz Sahil Yolu’nda tüm üst geçitlerde ve diğer noktalarda Ak Parti’nin astığı afişlerin usulsüz asıldığını kanuna aykırı asıldığını iddia eden MHP Trabzon il Teşkilatı, Trabzon Valiliğine şik

Trabzon'da MHP - AK Parti kapışması zirve yaptı

Trabzon’da MHP ile Ak Parti’nin afiş kavgası tavan yaptı. Karadeniz Sahil Yolu’nda tüm üst geçitlerde ve diğer noktalarda Ak Parti’nin astığı afişlerin usulsüz asıldığını kanuna aykırı asıldığını iddia eden MHP Trabzon il Teşkilatı, Trabzon Valiliğine şikayetlerde bulundu. MHP bununla da yetinmeyip sahil yolunda Ak Partililerin astığı bayrakları, dövizleri de sökerek kendi dövizlerini asmaya başladı. 

Daha öncede Ak Parti’nin Trabzon meydanına getirdiği LED ekran’ı şikayet den MHP, ardından kendi LED ekranını meydana taşıyıp, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin koalisyon neden kurulmadı açıklamalarını yansıtmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler