Trabzon'da Mercedes farında bonzai yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Son dönemlerde Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele (KOM) Şubesinin başarılı operasyonlarıyla birlikte kent genelinde uyuşturucuya yönelik yapılan başarılı operasyonlarda zehir tacirlerine geçit

Trabzon'da Mercedes farında bonzai yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Son dönemlerde Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele (KOM) Şubesinin başarılı operasyonlarıyla birlikte kent genelinde uyuşturucuya yönelik yapılan başarılı operasyonlarda zehir tacirlerine geçit verilmiyor. Art arta gelen operasyonlarda Trabzon’a uyuşturucu madde sokmaya zorlanan “KARTELLER” değişik yöntemler deneyerek KOM polisini atlatmaya çalışıyor.

SIRA DIŞI YÖNTEM UYGULUYORLAR

Genelde İstanbul ilinden Trabzon’a getirilen uyuşturucu maddelerin sevk edilmesi sırasında 20150707013528.jpgsıra dışı yöntemlere başvuran bu tacirlerin bu seferki yöntemi ise hayrete düşürdü. İstanbul ilinden Trabzon’a uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağının bilgisini alan KOM, yapmış olduğu istihbarı çalışmalar sonrasında zehir maddesini yolcu otobüsü ile birlikte 2 kişi tarafından sevk edileceği bilgisine ulaştı. Otobüsü tespit eden ekipler Akçaabat ilçesi Karadeniz Sahil Yolunda beklemeye koyuldu.

YOLCU OTOBÜSÜ İLE SEVKİYAT

20150707013628.jpgBir süre sonra zehir tacirlerini taşıyan otobüs KOM Polisini beklediği noktaya ulaştı. Otobüs içerisinde bulunan ve isimleri O.K (19), B.B (25) olan şahıslar ekipler tarafından savcılık kararı ile gözaltına alındı. Şahısların yanlarında bulunan bagajlarda arama yapan ekipler uyuşturucu maddeye önce rast gelmedi. Polis ekiplerinin gözüne ise bir ayrıntı çarptı. Şahısların yanında bir adet araç farı bulunuyordu.

LÜKS ARABA FARINDA UYUŞTURUCU

Mercedes marka araca ait araç farı içerisinde inceleme yapan KOM polisleri içerisine 20150707013525.jpgzulalanmış şekilde ölümcül olan 180 gram sentetik uyuşturucu madde “BONZAİ” ele geçirdi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edilen şahısların Trabzon’da bağlantılı olduğu ve adının E.P (23) isimli bir şahısta daha olduğu bilgisine ulaştı. O.K ve B.B çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik Ceza Evine nakledildi. E.P’nin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

20150707013527.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler