Trabzon’da Maraş Caddesi trafiğe kapatılacak mı?

Başkan Gümrükçüoğlu Maraş Caddesinin trafiğe kapatılması konusunda açıklamalarda bulundu.

Trabzon’da Maraş Caddesi trafiğe kapatılacak mı?
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’da Kahraman Maraş Caddesi’nin araç trafiğine kapatılıp kapatılmaması tartışmalarına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklama ile noktayı koydu.

Maraş caddesinin trafiğe kapatılması gibi bir hesabın olmadığını belirten Gümrükçüoğlu, burayı kullanan araçların diğer güzergahlara kaydırılmasının daha büyük trafik sorununa yol açacağını ifade etti.

Gümrükçüoğlu açıklamasında, “Maraş caddesinin trafiğe kapatılması gibi bir hesap yok. Bir bulvar kenti olan bir şehirde Doğu Batı istikametinde uzun sokak trafiğe kapalı, Kunduracılar caddesi yine doğu batı istikametinde trafiğe kapalı, birde Maraş caddesi denen 3. Yolu trafiğe kapatacaksın. Hesaplarını yaptırdım. Buradan kaç araç istifade ediyor. Eğer siz bunu kapatacaksanız. Buradaki araçları yönlendireceğiniz yer sahil yoludur ki şuanda bile tıkanan ya da Yavuz Selim Bulvarıdır. Ertesi gün belediyenin kapısını yüzlerce binlerce insan doldurur. Açık hesap ortada. Oradaki çözüm trafik müdürlüğünün daha emniyetli oraya eğilmesidir.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler