Trabzon'da "köpek kavgası" mahkemelik oldu

Trabzon'da köpeğini dövdüğü için kendisini uyaran kişinin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi silahla tehdit ettiği öne sürülen sanık, 1 yıl 8 ay hapis ve 2 bin lira para cezasına çarptırıldı. Sanığın cezası, ertelendi.   Alınan bilgiye göre, Ayasofya Mahall

Trabzon'da "köpek kavgası" mahkemelik oldu
Trabzon'da köpeğini dövdüğü için kendisini uyaran kişinin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi silahla tehdit ettiği öne sürülen sanık, 1 yıl 8 ay hapis ve 2 bin lira para cezasına çarptırıldı. Sanığın cezası, ertelendi.
 
Alınan bilgiye göre, Ayasofya Mahallesi'ndeki bir banka şubesi karşısında, bir süre önce, yanındaki kurt köpeğini dövdüğü öne sürülen Uğur Nadi E. ile bu sırada olay yerinden geçen ve köpeğini dövmemesi konusunda bu kişiyi uyardığı ileri sürülen Ebubekir K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Uğur Nadi E, Ebubekir K'ye tepki gösterdi. Sahibinin bu davranışını gören kurt köpeği de Ebubekir K'ye saldırarak ısırdı.
 
Olay sırasında Uğur Nadi E'nin korkutmak amacıyla üzerindeki taşıma ruhsatlı silahını gösterdiği Ebubekir K, olay yerinden kaçarak durumu babası Ahmet K. ile Mehmet Fatih T'ye anlattı. Ardından Ebubekir K, Ahmet K. ve Mehmet Fatih T, Uğur Nadi E'nin yanına gidince taraflar arasında yeniden tartışma çıktı.
 
Tartışmada Uğur Nadi E'nin, silahını doğrultarak "Yaklaşmayın, vururum sizi" diyerek kendilerini tehdit ettiğini öne süren Ebubekir K, Ahmet K. ve Mehmet Fatih T, bu kişiden şikayetçi oldu.
 
Ardından Uğur Nadi E. hakkında "tehdit" ve "hayvanın tehlike yaratacak şekilde serbest bırakılması" suçlarından Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı.
 
Mahkemede hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Uğur Nadi E, beraatını istedi. Davayı karara bağlayan mahkeme ise sanığı önce söz konusu suçlardan 1 yıl 8 ay hapis ile 2 bin lira para cezasına çarptırdı. Sanığın cezası, daha sonra "bir daha suç işlemeyeceği yönünde mahkemede kanaat oluşması" sebebiyle ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler