Trabzon'da Karla Mücadele Sürüyor!

Şehrin yüksek yerlerinde kar temizleme çalışmaları gece de devam ederken, Büyükşehir ekipleri buzlanmaya karşı yollara tuz ve solüsyon serdi. Büyükşehir ekipleri Kayabaşı Yaylası’nda araba içerisinde mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Ekipler ayrıca Şalp

Trabzon'da Karla Mücadele Sürüyor!
Şehrin yüksek yerlerinde kar temizleme çalışmaları gece de devam ederken, Büyükşehir ekipleri buzlanmaya karşı yollara tuz ve solüsyon serdi. Büyükşehir ekipleri Kayabaşı Yaylası’nda araba içerisinde mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Ekipler ayrıca Şalpazarı Dereköy’de yaşlı bir hastayı hastaneye yetiştirmek için kapalı olan yolu açarak hastayı ambulansla hastaneye yetiştirdi.
 
Şehrin yüksek kesimlerinde yağan yoğun kar yağışı nedeniyle 191 mahalle yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi. Kapalı yolları açmak için çalışmalarını yoğun olarak sürdüren ekipler bugün içerisinde bu yolların büyük bir kısmının ulaşıma açılacağını kaydetti.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Karla Mücadele Merkezi’ni ziyaret ederek çalışanlara tatlı ikram etti. Trabzon’da 2 Ocak Cumartesi gününe kadar yoğun kar yağışı beklendiğine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, karla mücadelede ekiplerin özelikle yüksek kesimlerde kapanan yolları açmak için gece gündüz mücadele verdiklerini söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışan personeline teşekkür ederek, “Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizi kazadan beladan korusun. Önce can güvenliğinizi sağlama adına öncelikli olarak gerekli tedbirleri almalısınız” ifadelerini kullandı.
 
Karla mücadele için tüm tedbirleri aldıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Kar temizleme çalışmalarında öncelikli olarak bulvarlar, ana arterler, sağlık tesisleri, hastane yolları, güvenlikle ilgili kurumların yolları, insanların toplu olarak yaşamını sürdürdüğü öğrenci yurdu, huzurevi gibi alanların yolları, acil hasta ve cenaze bulunan mahalle yollarının açık kalmasının sağlanması amaçlıyoruz” dedi.
20151231aw619537_01.jpg20151231aw619537_02.jpg20151231aw619537_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber