Trabzon’da karla mücadele çalışmaları

Trabzon'da 42 mahallenin yolu kapalı...

Trabzon’da karla mücadele çalışmaları

Trabzon’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı il genelinde orta ve yüksek kesimlerdeki mahalle yollarının ulaşıma kapanmasına neden oldu. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri birlikte ilk andan itibaren kar mücadelesi çalışmalarına başlarken gerçekleştirilen çalışmalarla çoğu mahallenin yolu yeniden ulaşıma açıldı. 692 mahallesi bulunan Trabzon’da yolu henüz ulaşıma açılmamış olan 42 mahalle kaldı.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tüm ilçelerde kapalı mahalle yollarına müdahale ettiklerini kaydetti.

Kar mücadelesi çalışmalarını ivedilikle sürdüren Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ekiplerine teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Gün boyu çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Yollarımızın ulaşıma açılmasında her zaman olduğu gibi ana yolarımıza öncelik veriyoruz. Ana yollarımızdaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ara yollardaki çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Cenaze, hasta ya da mahsur kalma durumları birinci önceliğimizdir. Bu durumda olanların 112 ekiplerine ulaşmasıyla birlikte 112’den gelen talep üzerine müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız, bu konuda doğru olmayan ihbarların yapılmamasıdır. Doğru olmayan ihbarlar bizlere zaman kaybettirmektedir. Çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.







HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler