Trabzon'da kaçak araba iddiası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar  ile Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerine;

Trabzon'da kaçak araba iddiası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar  ile Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerine; Gürcistan – Türkiye hattında otomobil parçası kaçakçılığı yapıldığı ihbarı yapıldı. Yapılan ihbar üzerine harekete geçen Polis ekipleri; Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesinde bir işyerine baskın düzenledi. Baskında işyerinde bulunan 3 cipin yurt dışından Türkiye’ye getirilmiş ve tescillenmeden  TR plakası ile trafiğe sokulduğunu tespit etti.

Öte yandan iş yerinde yapılan incelemede 3 adet araç motorunun da kaçak olduğu tespiti yapıldı. Araçların şaselerinin üzerinde oynanma olduğunu tespit eden Polis ekipleri; Motor şase kısmının Samsun Kriminal Laboratuarına gönderdi. Olayla alakalı 5 kişinin bilgisi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber