Trabzon'da itfaiye kavgası büyüyor

Haber61 - Haber Servisi - CHP Düzköy İlçe başkanı Ahmet Bekar, ilçede son iki yılda meydana gelen yangın olaylarının sonuçlarını dikkate almayıp, hala itfaiye teşkilatının ilçe’de bir birim oluşturmayışına tepki gösterdi. Bekar, ilçemizde son iki ayda mey

Trabzon'da itfaiye kavgası büyüyor

Haber61 - Haber Servisi - CHP Düzköy İlçe başkanı Ahmet Bekar, ilçede son iki yılda meydana gelen yangın olaylarının sonuçlarını dikkate almayıp, hala itfaiye teşkilatının ilçe’de bir birim oluşturmayışına tepki gösterdi.

Bekar, ilçemizde son iki ayda meydana gelen yangınlara Büyükşehir Belediyesinin itfaiye aracının yangın alanına ulaşmasına kadar yapıların tamamen yandığını, gelen itfaiye aracının da yangını seyredip, dönmek durumunda kaldığını belirtti.

İki yıldır ısrarla itfaiye teşkilatının ilçede bir birim oluşturmasını talep etmelerine rağmen, Büyükşehir Belediyesinin bir adım atmamasında artık kasıt aradıklarını, bundan böyle ortaya çıkabilecek bu türden sorunlar nedeniyle ilgililer hakkında kamu görevini yerine getirmemekten kamu davası açmayı düşündüklerini ifade etti.

İlçe ve bağlı mahallelerin dağınıklığı ve özellikle en ücra alanlarda da yaz, kış yerleşik nüfusun oluşu nedeniyle Büyükşehir’in verdiği hizmetlerden olan yol ve itfaiye hizmetlerinin özellikle aksatılarak, ilçe belediyesi ile halkın karşı karşıya getirilmeye çalışıldığı söyleyen Ahmet Bekar, bu millet bize belediyeyi verdi ama size de % 70’e yakın oy verdi. Hadi kullardan utanmıyorsunuz da, Allah’tan damı korkmuyorsunuz? Tamam, mal kaybını bir şekilde bu millet telafi eder, ya can’a bir zarar gelirse bunun hesabını nasıl vereceksiniz?

Yetkililere, Düzköy halkını Büyükşehir belediyesinin kapısına yığmak zorunda bırakmayın, diye seslenen Ahmet Bekar, bir ana önce itfaiye teşkilatının ilçemizde bir birim oluşturmasını,  Büyükşehir belediye yetkililerinin ilçemize üvey evlat muamelesi yapmaktan vazgeçmesini, hizmeti yasalara dayalı bir şekilde  hak ve adalet kriterlerine göre yapmalarını beklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler