Trabzon'da ilçeler otobüs istiyor

Trabzon'un büyükşehir olmasının ardından ilçe belediyelerinin en büyük isteklerinden biri ilçelere otobüs seferi konulması olmuştu. Son olarak belediyenin Trabzon- Maçka arasına belediye otobüs seferi koymasının ardından Çaykara'da "Bizim neden otobüs sef

Trabzon'da ilçeler otobüs istiyor
Trabzon'un büyükşehir olmasının ardından ilçe belediyelerinin en büyük isteklerinden biri ilçelere otobüs seferi konulması olmuştu.
 
Son olarak belediyenin Trabzon- Maçka arasına belediye otobüs seferi koymasının ardından Çaykara'da "Bizim neden otobüs seferimiz yok" sesleri yükselmeye başladı.
 
İlçe halkının otobüs seferi için imza topladığı ancak bir gelişme yaşanmadığı öğrenilirken ilçenin Işıklı Köyü Muhtarı  Mehmet Savaş Dündar Maçka’ya otobüs var bize neden yok” dedi. Mehmet Savaş Dündar, “Çaykara’nın bu talebi neden dikkate alınmıyor? Çaykara özellikle yaz aylarında günde on binlerce turistin ziyaret ettiği Uzungöl’ü topraklarında barındırıyor. Buraya otobüs seferi düzenlenmeyecek de nereye düzenlenecek? Maçka Belediyesi sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediyesine otobüs seferi koyduğu için teşekkür ediyor. Biz sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza buradan belediye otobüsü isteğimizi yineliyoruz. Çaykara’dan bu hizmeti esirgemeyin. Buradaki kooperatifi düşünüyorsanız onların otobüslerinden satın alın. Ama artık Çaykara’ya da belediye otobüsü istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber