Trabzon'da hırsızlara ağır darbe

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri; Kent genelinde yapmış oldukları çalışmada 6 ayrı adrese girerek hırsızlık yapan 8 kişiyi gözaltına alarak olayları gün yüzüne çıkardı. Haber61.Net’in edindiği bilg

Trabzon'da hırsızlara ağır darbe

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri; Kent genelinde yapmış oldukları çalışmada 6 ayrı adrese girerek hırsızlık yapan 8 kişiyi gözaltına alarak olayları gün yüzüne çıkardı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Uzunsokak’da bir işyerinden hırsızlık yapan Mançur C. Dımitri K. Nuri T. İsimli Gürcü vatandaşlar hırsızlık yaptıktan sonra kayıplara karışmıştı. Polis ekileri yapımış oldukları başarılı çalışmalar sonrasında kıskıvrak yakalandı.

Boztepe Mahallesinde bir şantiyeye giren R.S. ve T.Ş, çok sayıda değerli kabloyu çalarak kayıplara karıştı. Şahıslar çaldıkları malzemeler ile ele geçirildi. Forum AVM’de de bir işyerinden hırsızlık yapan taşı 18’den küçük A. T. Yakalanarak Çocuk Şubeye teslim edildi. Son olarak bir okulun kantinine giren iki şahıs yakalandı. 8 kişi İl Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Burada yapılan yargılanma sonrasında şahıslardan 6’sı tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber