Trabzon'da hassas noktalar korunuyor

Türkiye, Suudi Arabistan ve İran’ın yanı sıra 6 Avrupa ülkesinde 30 teröristle eylem planlandığı belirlenen DAEŞ terör örgütünün hedefinde şimdi de Musevi vatandaşlarının düğünü olduğu tespit edildi. DAEŞ terör örgütünün Rusya bağlantılı kurumlara yönelik

Trabzon'da hassas noktalar korunuyor

Türkiye, Suudi Arabistan ve İran’ın yanı sıra 6 Avrupa ülkesinde 30 teröristle eylem planlandığı belirlenen DAEŞ terör örgütünün hedefinde şimdi de Musevi vatandaşlarının düğünü olduğu tespit edildi.

DAEŞ terör örgütünün Rusya bağlantılı kurumlara yönelik saldırı planladığını deşifre eden İstihbarat birimleri, elçilikler ve kiliselerin de örgütün hedefinde olduğunu belirledi.

İstihbarat birimlerinin yaptığı bu tespitler 81 kentle paylaşıldı.

İstihbarat birimlerinden 8 Mart 2016 tarihinde gelen bilgi üzerine harekete geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Rusya ve İran Başkonsolosluğunun yanı sıra Santa Maria Kilisesi’nin güvenlik duvarlarının güçlendirilmesi yönünde karar aldı.

Emniyet Müdür yardımcısı Mehmet Işık imzasıyla tüm birimlere gönderilen ‘muhtemel eylem’ başlıklı yazıda, koruma ve devriye hizmeti yürütmekte olan ekibin duyarlı olması ve tedbir alması istendi.

Kaynak : Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler