Trabzon'da Gürcü şebeke çökertildi

Haber61 – Haber Servisi – İstanbul’da büyük marketlere girerek pahalı kozmetik ürünleri ile çeşitli değerli ürünler çalan Gürcü, uyruklu şebeke Trabzon’da yakayı ele verdi. Haber61’in edindiği bilgiye göre; Marketlerde alış verişte kullanılan selelere koy

Trabzon'da Gürcü şebeke çökertildi

Haber61 – Haber Servisi – İstanbul’da büyük marketlere girerek pahalı kozmetik ürünleri ile çeşitli değerli ürünler çalan Gürcü, uyruklu şebeke Trabzon’da yakayı ele verdi. Haber61’in edindiği bilgiye göre; Marketlerde alış verişte kullanılan selelere koydukları çantalar içerisine çaldıkları malzemeleri yerleştiren şebeke üyelerinin Trabzon’da bir alış veriş merkezinde hırsızlık yaptığı ihbarı alındı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro ekipleri; Markettin güvenlik kamera görüntülerini izledikten sonra yakalanmaları için çalışma başlattı. Bu sırada aynı alış veriş merkezinde başka bir marketten de ihbar alan ekipler orada da yapmış oldukları çalışmada aynı Gürcü, hırsızların olduğunu tespit etti. Bu durum üzerine Ekipler hırsızların nasıl bir yol izlediğini tespit ederek operasyonu derinleştirdi.

Ortahisar İlçesi Atapark Mahallesinde bulunan bir alış veriş merkezinde ünlü bir mağaza önünde bekleyen Hırsızlık Bürosu ekipleri; Gürcü çetenin buraya geleceğini tespit etti. Bir süre sonra hırsızlardan biri mağazadan içeri girerken polisler tarafından yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahısın burada ifadesi alınırken diğer suç ortağının Rize’ye gittiğini ifadesinde belirtti.

N.G’nin vermiş olduğu ifade doğrultusunda Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bilgi verildi. Şahsın içerisinde bulunduğu otobüs İyidere ilçesinde durduruldu. Gözaltına alınan T.S, Trabzon’a gönderildi. Emniyette yapılan sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şahıslar Tutuklanarak Bahçecik Ceza Evine gönderildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

1-875.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber