Trabzon'da görev yapan polis memuru suçunu kabul etti!

Trabzon'da görevli olan ve Bolu’da otomobiliyle uyuşturucu kuryeliği yaparken yakalanan polis memuru, “Olaydan 2 ay önce evlendim. Düğün masraflarını ödemek için uyuşturucu kuryeliğini kabul ettim" dedi.   Edinilen bilgiye göre, 10 Eylül 2015 tarihinde TE

Trabzon'da görev yapan polis memuru suçunu kabul etti!
Trabzon'da görevli olan ve Bolu’da otomobiliyle uyuşturucu kuryeliği yaparken yakalanan polis memuru, “Olaydan 2 ay önce evlendim. Düğün masraflarını ödemek için uyuşturucu kuryeliğini kabul ettim" dedi.
 
Edinilen bilgiye göre, 10 Eylül 2015 tarihinde TEM Otoyolu’nda durdurulan bir otomobilde yapılan aramada polis ekipleri tarafından 30 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Otomobil sürücüsü polis memuru Harun Y. ve 2 ay önce evlendiği eşi ana okul öğretmeni Nuray Y. tutuklandı.
 
Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada, polis memuru Harun Y., düğün masraflarını ödemek için kuryeliği kabul ettiğini söyledi. Harun Y. mahkemesindeki ifadesinde, “2 ay önce evlendim. Maddi sıkıntılar yaşıyordum. Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde yüksek lisans yapıyorum. Van’da bir kişiden senet karşılığında 15 bin TL borç aldım. Faiziyle 20 bin TL geri verecektim. 10 bin TL’sini verdim. Geriye kalan 10 bin TL’nin faiziyle birlikte 40 bin TL olduğunu söyleyince tartıştık. Bana bir valiz olduğunu ve İstanbul’a götürmesi durumunda borcunu sileceğini söyleyince kabul ettim. Bolu’da polis ekiplerine yakalandık. Pişmanım ve eşimin bu olaylardan haberi yok” dedi.
 
Polis memurunun eşi Anaokulu Öğretmeni Nuray Y. ise yaşanan olayın şokunu yaşadığını ifade ederek, eşine boşanma davası açtığını söyledi. Nuray Y., “Polisler otomobilimizi durdurduğunda bavuldan çıkan uyuşturucuyu görünce şoke oldum. Yaşadıklarımıza hala inanamıyorum. Eşime boşanma davası açtım” ifadelerini kullandı.
 
Savcılık polis memurunun eşi Nuray Y.’nin tahliyesini isterken, Harun Y.’nin tutukluluk halinin devam etmesini talep etti. Mahkeme heyeti duruşmanın 28 Aralık 2015 tarihe ertelenmesine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler