Trabzon'da esrarengiz kaçak yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Gürcistan’dan Türkiye’ye yüzerek geçen Ukrayna uyruklu şahıs Trabzon Polisi harekete geçirdi. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Geçtiğimiz hafta Ukrayna’dan Gürcistan’a gelen W.K, isimli şahıs Batum’da üzerinde bulunan cep te

Trabzon'da esrarengiz kaçak yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Gürcistan’dan Türkiye’ye yüzerek geçen Ukrayna uyruklu şahıs Trabzon Polisi harekete geçirdi. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Geçtiğimiz hafta Ukrayna’dan Gürcistan’a gelen W.K, isimli şahıs Batum’da üzerinde bulunan cep telefonu ve değerli eşyaları poşete koyarak Karadeniz’e daldı. İyice kıyıdan uzaklaşan W.K, bir süre sonra Türk Karasularına girerek Artvin’in Kemalpaşa ilçesinden kıyıya çıktı. Bir süre kıyıda bekleyen W.K, bir bölümünü yürüyerek bir bölümünü ise otostop çekerek Trabzon’a ulaştı.

Akçaabat İlçesine gelen W.K’nın durumundan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri şüphelenerek durdurmak istedi. Bu sırada yabancı uyruklu şahıs üzerinde bulunan küçük cep telefonu hafıza kartını yuttu. Bu hareketi polisleri iyice şüphelendirince W.K, gözaltına alarak önce ilçe emniyet müdürlüğüne daha sonra il emniyet müdürlüğüne sevk edildi. Burada tercüman aracılığı ile W.K’nın ifadesi alındı. Daha sonra sağlık kontrolünden geçirilen W.K’nın psikolojik sorunları olduğu ortaya çıktı.

Buradaki işlemlerinin ardından W.K, Yabancılar Şube Müdürlüğüne sınır dışı edilmesi için sevk edildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber