Trabzon'da Ecstasey operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi ile Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü kent genelinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar sonrasında çok sayıda uyuşturucu madde ve kaçak sigar

Trabzon'da Ecstasey operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi ile Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü kent genelinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar sonrasında çok sayıda uyuşturucu madde ve kaçak sigara ile alkol ele geçirdi.

Araklı ilçesinde yapılan kontrollerde durdurulan araç içersinde zulalanmış bir şekilde 3 adet el yapımı silah bulundu. H.P. adlı şahsa ait araçta yakalanan silahlara el koyulurken şahıs gözaltına alındı. Yine aynı bölgede yapılan uygulamalarda M.D’nin arcında Bin adet sigara ile 77 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri; Ortahisar ilçesi Toklu mahallesinde İstanbul’dan Trabzon’a uyuşturucu madde sevkıyattı yapılacağı bilgisine ulaşan ekipler; şüpheli araç durdur. Araç içerisinde yolculuk etmekte olan T.K. E.K ve M.A gözaltına alınırken araç içerisinde 488 adet Ecstasey sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında uyuşturucu ticareti yapmaktan işlem yapıldı. Olaylar ile alakalı soruşturma sürüyor.  

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler